torsdag 11 juli 2013

Jag är på väg....

Har nu undr tre dagar städat mitt kontor i Ockelbo. Jag är på väg till ett nytt arbete i Gävle, närmare bestämt Andersbergskolan, det ska bli jättespännande att arbeta med en ny åldersgrupp, F-6! Jag börjar 5 augusti!

Det har varit fantastiska fem år i Ockelbo. Jag har haft ett lärorikt uppdrag, inom grundskola, grundsärskola, kommunala Vuxenutbildningens alla delar (vux, SFI, särvux) och de senaste åren även nosat på gymnasiet då Ockelbo har ett litet IM-program. Sedan nyår har jag också varit chef för den centrala Elevhälsan. Många lärorika områden där man i framtida arbeten kan ha nytta av erfarenheterna!
Tack för mig Ockelbo kommun!

För första gång på 10 år ska jag cykla till jobbet! Det ser jag fram emot. Men på nåt vis kan det bli svårt att riva sig från arbetet på eftermiddagarna när man inte MÅSTE dra för att hinna med tåget. Man får en viss diciplin på morgonrutiner och avslutningsrutiner när man har ett tåg eller en buss att hinna med. Men det som är skönt är att det är nerförsbacke på väg hem från Andersberg! Då är det bara att oka och njuta.. Det var inte enbart nerförs när jag cyklade Trysilrittet i helgen! Efter mycket "ups and downs" förbättrade jag min tid med 48 minuter från förra årets resultat!! Det var kul!

Nu är det dags för semester! Från och med måndag har jag tre veckor framför mig med att slappa och njuta av svenska sommaren som jag hoppas blir bättre än förra året!

Tjolahopp! :)